Pizza King Varde • Skansen 2 - 6800 Varde

Hvem er vi?

Pizza King er et pizzeria med beliggenhed midt i Vardes hjerte. Vi er omringet af flotte omgivelser og gode parkerings muligheder, lige foran døren. 20 meter fra gågaden og 20 meter fra Arnbjerg Parken, som er kendt for sine store arrangementer som Open Air og Sommerspil.

Arif

" Inden jeg startede Pizza King i Varde, havde jeg 15 års erfaring fra min tidligere restuarant i Ribe, Pinocchio. Vi startede med at ligge på Storegade, hvor vi hurtigt fandt ud af at folk vil have kvalitet og service, hvilket vi lægger meget vægt på. Vi blev sultne efter bedre parkerings muligheder. Hvilket vi fik efter vi flyttede til Skansen 2, i Varde."

" Jeg har lært det hele fra bunden, jeg har prøvet mig frem til den bedste kombination af indgredienser og fundet frem til toppen af poppen. "

" Jeg har Vardes, ja måske Danmarks bedste pizza - det får jeg hvert fald fortalt af mine kunder. Vi har kunder som ringer efter de har spist deres mad, og takker for en fantastisk pizza. Vi gør meget ud af balancen i vores pizzaer. En pizza må hverken være for saltet eller krydret, også skal der tilpas mængde fyld på."

" I det hele taget er vi meget opmærksom på, hvad kunderne ønsker. Vores menukort er udviklet efter kunders ønsker og behov. "